Welkom op de website van IS-consult

IS-consult is een IT-dienstverlener, die u volledig kan ondersteunen bij de ontwikkeling van uw business-to-business internet applicaties. U kunt onze expertise inzetten op alle facetten van een IT-traject, van advies, projectmanagement tot en met het uitbesteden van de volledige technische ontwikkeling. Opgeleverde applicaties en instrumenten kunt u ook in beheer brengen bij onze professionele hosting service.
Het grote voordeel van deze totaalaanpak is dat u tijdens maar ook na de ontwikkelingsfase met één contactpersoon te maken heeft en dat geeft duidelijkheid.

 

Enkele projecten:
 
mijn-360-feedbackAlles wat je altijd al over jezelf wilde weten:
360º feedback
  • Waar ben ik volgens anderen goed in en wat zou ik kunnen ontwikkelen?
  • Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn medewerkers elkaar meer aanspreken?
  • Hoe geef ik medewerkers meer inzicht in hun eigen loopbaanperspectief?
Lees verder

Projectscan

De projectscan is een gereedschap waarmee u voor uw eigen projecten kunt beoordelen tot welk type zij behoren. Het is gemaakt voor GITP International en gebaseerd op het boek ‘Maatwerk in Projectmatig Werken’ (Hans Boer, Academic Service, Den Haag).

De gebruikte typologie gaat uit van de centrale vragen die voor ieder project moeten worden beantwoord om het succesvol te kunnen aansturen, namelijk Waarom, Wat, Hoe en Wie. Iedere vraag staat daarbij voor een bepaald aandachtsgebied. 

Online dataverzameling en geautomatiseerde rapportage
IS-consult heeft diverse systemen ontwikkeld om via email en internet vragenlijsten te kunnen uitzetten. Geautomatiseerde rapportages geven hierbij direct actuele informatie over de bevraagde doelgroepen.
Zo beheren we momenteel grootschalige online onderzoeken voor onder andere Philips Nederland HR, Provincie Utrecht, Getronics-PinkRoccade, Ministeries OC&W en SWZ.td>


Inzicht in het rendement van opleidingen en trainingen!

Opleidingen en trainingen vormen een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van werknemers.
In samenwerking met enkele van onze klanten heeft
IS-consult diverse instrumenten ontwikkeld, om trainees online inzicht te geven in hun doorgemaakte ontwikkeling op een aantal in een training behandelde competenties.       Lees verder


Webbased databases beheren vanuit Excel
Onlangs hebben we voor Ricoh Europe een cliënt applicatie ontwikkeld om bulkinvoer mogelijk te maken van handelingen die voorheen repetitief uitgevoerd moesten worden. Het betreft een online applicatie die m.b.v. Microsoft Excel te beheren is
Wilt u meer informatie over op-maat gemaakte Content Management Systemen? Neem dan contact met ons op.


Een eenvoudige evaluatiemethode
Wat zijn uw sterke punten? Wat maakt u uniek en welke prestaties zijn voor verbetering vatbaar? Om gericht te kunnen ondernemen is het van belang inzicht te hebben in wat uw klanten van uw bedrijfsprestaties vinden.
IS-consult heeft een systeem ontwikkeld, waarmee u op een laagdrempelige manier kunt evalueren en inzicht kunt krijgen in de kwaliteit van uw dienstverlening.
Kijk op www.evalueer.nl voor meer informatie.

 
SaaS (Software As A Service)
Uitbesteding van diensten is voor bedrijven de normaalste zaak van de wereld. Het is tenslotte vanuit verschillende gezichtspunten lonend. Echter, wat betreft ICT willen organisaties nog maar al te graag pogen het heft in eigen handen te nemen. Maar waarom? ICT vereist specifieke kennis. Kennis die wij bezitten. Een korte introductie...
 

Internet TV- en radiomedia van de toekomst
Online video is het snelst groeiende segment van het internet. IS-consult is hier zeker op voorbereid en heeft een turn-key oplossing voor het digitaliseren van deze media voor het web.
Momenteel beheren wij voor enkele klanten streaming audio- en videomateriaal voor
e-learningsystemen en verschillende promotievideo's.

 

Internet... Ook u kunt er van profiteren.

IS-consult helpt u er graag bij.