Rendement in opleidingen en trainingen

   Wat is het?

   Hoe werkt het?

   Voorbeelden

   Meer informatie

Voorbeelden
Onze internetoplossingen kennen verschillende toepassingsmogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt worden om leerdoelen vast te stellen of om de trainingsbehoeften van een groep in te schatten. Zo zijn er nog tal van voorbeelden te bedenken. Er zijn al verschillende organisaties die met onze instrumenten werken.
 
De 360º feedbackmonitor© van Berenschot
Onlangs hebben we een echte monitor ontwikkeld, waarmee Berenschot per klant verschillende metingen kan uitzetten onder de deelnemers. Op basis van vooraf gedefinieerde functieprofielen kunnen de deelnemers zichzelf toetsen en feedback ontvangen op bepaalde competenties. In de rapportage kan men in één oogopslag een beeld krijgen van de gemaakte vooruitgang in de doorlopen periodes.

De Ontwikkelmonitor
© van GITP
In opdracht van GITP Opleidingen heeft GITP Research gewerkt aan het ontwikkelen van een methode voor het meten van ontwikkeling en effectiviteit van trainingen. Uiteindelijk is samen met IS-consult toegewerkt naar een integraal intake- en evaluatiesysteem, welke volledig webbased functioneert.


Schema met het proces van de ontwikkelmonitor©
 

De Ontwikkelmonitor© helpt verschillende gebruikers: deelnemers kunnen hun verwachtingen en leerdoelen opgeven en hun ontwikkeling op geselecteerde competenties monitoren; trainers hebben zicht op de geformuleerde leerdoelen, ontwikkeling van deelnemers en evaluatie van de training; opdrachtgevers kunnen een management summary krijgen.
Reacties in de markt geven aan dat het een waardevolle aanvulling is op het aanbod van GITP Opleidingen. Nieuwsgierig? Bekijk de demo!
 

TFC's Vaardigheidsmeter@

In 2001 heeft IS-consult een webbased instrument gemaakt van de Vaardigheidsmeter van TFC. De Vaardigheidsmeter is een eenvoudig toe te passen online instrument dat feedback geeft op iemands sterke en zwakke punten op een bepaald competentiegebied. Klik hier voor een demonstratie van de Vaardigheidsmeter.

 

Enkele voorbeelden van de Vaardigheidsmeter
Automatische feedback

Klik hier voor vergroting

 

Home
 

 


Home